21 Kasım 2012 Çarşamba

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun!

Şimdi Söke'de olmak vardı...

"Söke’de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen etkinliklerle beğeni toplan Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliklerinin bu yıl ikincisi düzenleniyor. 16 Kasım’da başlayacak olan etkinlikler zinciri, 19 Kasım gününe kadar sürecek.

Söke Belediyesi’nin katkıları ile Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından gerçekleştirilecek olan Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri 16 Kasım 2012 Cuma günü ilçenin Seyda Fırat İlkokulunda ‘Hayallerimizi Uçuralım’ adlı balom şenliği ile başlayacak. Çocuklar hayallerini yazdıkları kağıtları uçan balonlarla gökyüzüne bırakacak.
 
 Saat 14.30’da yapılacak etkinlikte Çocuk Hakları ile ilgili bilgilendirmede de bulunulacak. 17 Kasım 2012 Cumartesi günü Etkinlikler Kemalpaşa İlkokulunda saat 11.00’de gerçekleşecek ‘Çocuk Gelinler’ konulu konferans ile devam edecek.
 
 Aynı gün saat 14.00’de Çocuk Haklarına dikkat çekmek üzere Hükümet Meydanı’nda kitlesel basın açıklaması yapılacak ardından ilçe içerisinde belirlenen güzergahta yürüyüş gerçekleştirilecek. Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri 18 Kasım Pazar günü ilçenin Köprübaşı Otopark alanından başlayacak bisiklet turu ile devam edecek. Saat 11.00’de gerçekleşecek bisiklet turunun ardından Novada Outlet’te saat 13.30’da Nostalji Oyuncaklar Sergisi ile resim sergisi etkinliği yapılacak.
 
Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri 19 Kasım Pazartesi günü Novada Etnografya Müzesi’nde yapılacak Çocuk Hakları Oturumu ile sona erecek."
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder